به گزارش روابط عمومي بيمارستان چشم آفتاب ؛ دکتر بهرام بحرانی فوق تخصص شبکیه چشم با اعلام اين خبر ظهار کرد: کووید 19 می‌تواند چشم را مانند دیگر اعضای بدن درگیر کند و حدود 5 درصد از بیماران کووید 19 درگیری چشمی دارند و اگر چه درگیری قرنیه و عروق شبکیه‌ و قسمت های دیگر چشم نیز گزارش شده اما شایع ترین نوع درگیری چشم در ویروس کرونا به صورت عفونت حاد ملتحمه ای است.

وی افزودند: عفونت حاد ملتحمه چشم به صورت قرمزی، ترشح چرکی، تورم پلک ها و آب ریزش و سوزش چشم خود را نشان می‌دهد. اگر چه این علائم غیر اختصاصی بوده و در عفونت های حاد ملتحمه‌ای بر اثر باکتری‌ها ویروس های دیگر نیز می‌توانند ایجاد شوند اما اگر شخصی سابقه تماس با فرد مبتلا با کرونا را داشته باشد باید علت عفونت چشمی خود را کرونا در نظر بگیرد.

این فوق تخصص شبکیه چشم با اشاره به عفونت حاد ملتحمه ای ادامه دادند: عفونت حاد ملتحمه‌ای می‌تواند قبل، حین و بعد از علائم شایع کرونا مثل سرفه، عطسه و تب ایجاد شود. اکثر عفونت های حاد ملتحمه ای خود محدود هستند یعنی فقط نیاز به درمان حمایتی دارند مثل استفاده از قطره اشک مصنوعی. اگر تورم چشم در فرد زیاد بود، میتواند با آب جوش خنک شده داخل چشم را شستشو دهد.

دکتر بحرانی اضافه کردند: علائمی که بر اثر کرونا روی چشم فرد بیمار ایجاد می‌شود بعد از 1 الی 2 هفته بهبود می‌یابد. یکی از راه های ورود ویروس کرونا به چشم از طریق ذرات ویروسی حین عطسه و سرفه فرد مبتلا است. کرونا از طریق دست های آلوده هم می‌تواند وارد چشم شود زیرا دست با این دهان و بینی و وسایل الوده مدام در تماس است و برای جلوگیری از این تماس ها باید از ماسک و عینک های محافظ استفاده و فاصله اجتماعی نیز رعایت شود و تا جایی که ممکن هست از تماس دست با چشم خودداری کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست